Ann-Helene Maack, psykoterapeut

Andre har sagt;

Her er nogle af de tilbagemeldinger jeg har fået fra forskellige mennesker.


Jeg har både haft folk i terapiforløb, rådgivningsforløb hvor jeg har udviklet min egen model for forandringsprocesser, lavet undervisning, webinarer og onlinekurser.


Terapi:

Anne, 48, journalist, København skriver:

"Jeg har brugt Ann-Helene flere gange og haft sessioner hos hende, både personligt og over telefonen – dels under en periode med sorg over dødsfald i nærmeste familie og det at skulle tage afsked, dels også i forbindelse med skilsmisse. Ann-Helene er det mest empatiske menneske, jeg længe har mødt. Hun lytter og spørger altid ind på en måde, der løfter mig op og får mig til at reflektere over min situation og er bare helt grundlæggende fantastisk at snakke med. Altid nærværende, støttende og kærlig. Stor anbefaling herfra."


Kontakt mig, hvis du gerne vil i et forløb hos mig.

Rådgivning og forandringsprocesser.


Mand, 35 år, akademiker, Aarhus skriver:

Ann-Helene er lige så teoretisk, analytisk og metodisk velfunderet som hun er nærværende.

Ann-Helene formår at kombinere et tårnhøjt fagligt niveau med en helt unik grad af genuint nærvær og oprigtig interesse, som fører til enorme forandringer på en overvældende kort tidsskala - hvert besøg hos Ann-Helene resulterer i spændende, udfordrende og konstruktive tanker og refleksioner, og samtidig bliver disse opdagelser knivskarpt struktureret, således at hver og én bidrager til den igangværende proces.


Ann-Helene lytter! Hun hører og analyserer på et overvældende højt niveau, og efterfølgende formår hun metodisk at kondensere et helt menneskes narrativ ind til nogle meget håndgribelige og konkrete nedslagspunkter og rammesætter den igangværende proces.

Undervisning og ungetrivsel:


Sarah, 14 år, skoleelev, Hørning skriver:


"Jeg er elev hos Ann-Helene og det er rart at være der! Hun har nogle rigtig gode metoder og hun er god til at finde ud af hvor jeg har brug for hjælp. Det var allerede ved første møde som om hun kendte mig og forstod præcist, hvad det var jeg havde brug for hjælp til

Hun er en rigtig sød person og gør sarbejdet hyggeligt."

 

Sarahs mor skriver: 

"Min datter Sarah, klarede sig generelt okay i skolen, men manglede støtte til at få alle idéerne og det kreative ned på papiret og på den måde få hjælp til at formulere sig og nuanceret det skriftlige og mundtlige dansk. Ann-Helene har formået at se Sarahs ressourcer og bruge det som udgangspunkt for et helt unikt og individuelt læringsmiljø. Sammen med Ann-Helene har Sarah et frirum hvor læring bliver en slags fler-dimensionel oplevelse. Læringen foregår på den måde gennem diskussioner på det faglige og personlige plan og med udgangspunkt i f.eks lektier bliver Sarah både støttet og udfordret."


Onlineformidling:


Deltager på webinar:

Jeg har deltaget i Ann-Helenes webinar "Tre tips til gode digitale vaner". Det gav virkelig stof til eftertanke ift. familiens onlineforbrug. Jeg kunne rigtig godt lide hendes rolige stil. Hun var velforberedt, nærværende, troværdig (man var ikke det mindste i tvivl om, at hun vidste, hvad hun snakkede om) og god til at bruge meningsfyldte billeder og metaforer som f.eks. isdronningens konfekt i Narnia. Det var helt klart den time værd og bestemt ikke sidste gang, at jeg kigger i hendes retning ifm. bevidsthed om digitale vaner! 👌🤩